Plymouth
Barracuda PDF Udskriv E-mail
Plymoth Cuda'en blev i 1970 lavet på den nye e-body som den delte med Dodge Challengeren, og fik samtidig muligheden for at blive købt med den kraftfulde Hemi motor, men dette varede dog kun 2 år, da det i 1972 ikke længere var muligt at få den med en Hemi motor i. Selve Cuda'en havde samme specifikationer som Dodge Challengeren, men havde dog en 2 tommers kortere akselafstand.
Læs videre...
 
Belvedere PDF Udskriv E-mail
Plymouth Belvedere kom i 1966 som en Belvedere Satellite, og det var til denne model muligt at få den nye 426 Hemi motor, det var dog også muligt at købe hemi motoren til de normale Belvederes altså I og II. Der kom senere i 1967 en Belvedere top model kaldet Belvedere GTX, der også kan ses her på siden. Plymouth Belvedere blev lavet i mange forskellige modeller, som enten hardtop eller convertible. Der var altså 5 Plymouth Belvedere modeller i 1966, og i 1967 faldt 2 så fra som blev erstattet af GTX'en.
Læs videre...
 
Plymouth Road Runner PDF Udskriv E-mail
Plymouth Roud Runner blev lavet for at kunne tilbyde en bil som ikke var proppet op med ekstraudstyr, men stadig havde en masse kraft, og som også var prismæssigt til at købe for almindelige mennesker. Den blev meget hurtigt populær, og andre mærker fulgte samme idé om en billig muskelbil uden for mange options. Den er bygget over Plymouth Belvedere coupe karrossen.
Læs videre...
 
Plymouth Superbird PDF Udskriv E-mail
Plymouth Superbird blev bygget på samme grundlag som Dodge Daytonaen, nemlig så de kunne detage i NASCAR race-løbene. For at en bil måtte deltage i 1970 skulle der være bygget mindst en bil til hver forhandler. Dette var dog ikke noget problem for Plymouth da de solgte i alt 1.920 Superbirds i 1970.
Læs videre...
 
Copyright Moparclub Denmark