Facebook

På det tidligere moparclub.dk, havde vi mulighed for at logge ind med vores egen brugerprofil – det gav blandt andet adgang til medlemsliste, forum mv.

Vi har valgt, at vi ikke selv vil administrere og vedligeholde brugerprofiler og forum. I stedet har vi valgt at benytte Facebook, hvor vi nu har 2 grupper:

En lukket gruppe (kun for betalende medlemmer)
Gruppen benyttes til opslag vedr. klubarrangementer/ture, kontingentinfo, referater fra bestyrelsesmøder og generalforsamling samt anden klub- og medlemsorienteret dialog.
Du finder gruppen her: https://www.facebook.com/groups/1537843276334612/

En åben gruppe (for alle Mopar-interesserede)
Gruppen har næsten 1200 følgere og benyttes til opslag og dialog om alt Mopar relateret såsom tips og tricks, tekniske spørgsmål, køb og salg, MOPAR snik-snak mv.
Du finder gruppen her: https://www.facebook.com/groups/29335469644/

Du kan også finde grupperne ved at søge på ’mopar club denmark’ i Facebook’s søgefelt.

Som medlem, vil det være en god ide at være medlem af begge grupper, da informationerne ikke er de samme. Har du endnu ikke fået meldt dig ind i grupperne, kan du fra den enkelte gruppes forside klikke på ’Bliv medlem’, og du vil efterfølgende blive godkendt af gruppens administrator.

Vi ved godt – og fuld respekt for det – at ikke alle bruger Facebook, men vi vil fortsat udsende ”Ugenyt” på e-mail med diverse vigtige oplysninger.