Om klubben / Historie

Mopar Club Denmark startede som Mopar Register Danmark tilbage i januar 1991.

På det tidspunkt var internettet helt ukendt for de fleste, og det var derfor tungt og besværligt at komme i kontakt med andre MOPAR-entusiaster, som man kunne udveksle erfaringer og røverhistorier med.

På den baggrund startede Claus og Bjarne så en ”database” for Mopar freaks i Danmark – Mopar Register Danmark. Et medlemskab kostede 100,00 kr. om året, og for det fik man en opdateret medlemsliste med:  Ejer, bil og telefonnummer. Man blev samtidig medlem af FDA – Forenede Danske Amerikanerbilsklubber.

Vi opdaterede medlemslisten ca. 4 gange årligt, og den blev rundsendt som brev.

Som tiden gik, blev vi mere sociale og lavede et medlemsblad – MOPAR NEWS. I samme periode begyndte MOPAR MEET at tage form; først som et dags-arrangement, og senere som weekend arrangement. De første træf var kun for MOPAR biler.

I forbindelse med denne udvikling, fik klubben en medlemsvalgt bestyrelse og arrangementer som forårskøretur, efterårskøretur samt juleafslutning fandt sin faste plads i kalenderen. Som tiden gik, fik nogle fremtidsbevidste bestyrelsesmedlemmer skabt klubbens første hjemmeside, der den dag i dag er hele klubbens omdrejningspunkt.