Moparhygge efter generalforsamlingen

Så kan du godt sætte kryds i kalenderen:

Vi skal have generalforsamling den 24. februar 2018.

Generalforsamlingen bliver afholdt i en mega stor spejderhytte på Bildsø Camping nær Slagelse og bliver som de foregående år, afholdt som et weekendophold. Dvs. vi har dobbeltværelser, hvor vi kan overnatte for dem, der vil vente med, at tage hjem til søndag.

Vi har åbent fra kl.13. Indkvartering og generalforsamling kl.14, med kaffe, kage, øl, sodavand, rødvin og lidt chips.

Efter generalforsamlingen er der bestilt en rigtig julemiddag, med Flæskesteg og risalamande og så skal der ellers hygges. Vi regner med film og billeder fra året der GAK og lidt god musik.

Søndag morgen er der morgenmad og kl.11 kører vi hver til sit. Der bliver naturligvis tilmelding, mere om det senere. Vi plejer, at være 40 til spisning og 20 overnattende.

Et af punkterne på generalforsamlingen bliver ”indkomne forslag”. Bestyrelsen er ved at rejse et forslag, vedrørende indmeldelse i Moparklubben. Flere medlemmer har ytret ønske om opstramning af klubreglerne og det ser vi på for tiden. Vi har en del, som gerne vil være medlem af klubben, inden de køber en Moparbil, for at få lidt hjælp og vejledning og det syntes vi der skal være plads til.
Reglerne lige nu er ikke helt skåret ud i pap, så vi prøver at forenkle reglerne, ved at indgive et forslag til vedtægterne.

Der vil naturligvis komme en indkaldelse til generalforsamlingen, når vi kommer lidt tættere på.

Håber vi ses!
//John