Mopar Meet

Hvert år afholder vi Mopar Meet – Her kan alle med en amerikanerbil deltage.  Har du ikke en amerikanerbil kan du komme ind som gæst.  Alle er velkomne.

Mopar Meet afholdes næste gang i Tømmerup ved Kalundborg fra 6. juli til 8. juli 2018.

Der er lagt op til en weekend spækket med glade mennesker, god mad og drikke, flotte biler, fed musik og gang i den om aftenen – Bedst af alt, det koster ingenting at komme ind! Træffet afholdes ligesom sidste år ved Tømmerup Hallen i Kalundborg.

Om du har bil eller ej, kører i Mopar eller et andet US-mærke, så snyd ikke dig selv for denne oplevelse. Tag et kig forbi Mopar Meet ved Tømmerup Hallen i Kalundborg. Har din nabo, dine forældre, onkel, moster, din hundelufter m.fl. en amerikanerbil, så hiv lige fat i skjorten eller kjolen og sig de skal komme og udstille deres bil til Mopar Meet 2018! Jo flere biler – jo mere er der at se på.

Populær brænderplads; Intet amerikanerbilstræf uden en vaskeægte brænderplads, hvor de potente motorer kan høres når de glædeligt triller ud på pladsen for at lave larm og ikke mindst dækrøg. Hvert år går der konkurrence i, hvem der kan trække mest opmærksomhed og årets bedste brænder. Pladsen er hvert år et kæmpe hit – både for deltagerne men også for de mange besøgende.

OBS! Man vil i løbet af weekenden måske komme ud for, at børn og grandvoksne mænd og kvinder løber rundt og råber “MOPAR”. Dette er ikke et tilfælde af vanvid (eller er det?), men blot et udtryk der kan sidestilles med “Amen” brugt i folkekirken. Så bær venligst over med disse folk.

Vi er her alle for at opleve de flotte og super fede biler på tværs af mærker, modeller og årgange, og have en hyggelig weekend med en masse gode mennesker. Så husk at sæt kryds i kalenderen til en helt fantastisk og uforglemmelig weekend.